Företagschatt

laptop-och-mobil-optimerad_webb

Varför iCentrex företagschatt?

Vårt sätt att kommunicera förändras. Vi ringer, chattar och använder video i allt högre utsträckning. Det går fort, det är flexibelt och enkelt. Ofta är vi på springande fot eller arbetar vid köksbordet – då ska det vara enkelt att få tillgång till det du behöver.

Vi har därför samlat hela företagets kommunikationsbehov i en och samma app.

Grunden för ett gott samarbete ...

… handlar bland annat om goda förutsättningar. Det ska vara enkelt att samarbeta. I vår vardag använder vi flera verktyg för telefonsamtal, chatt, mejl och videosamtal. Det är inte så enkelt, tycker vi. Vår lösning syr sömlöst ihop dessa verktyg – i en och samma applikation. Vi för samman hela teamets kommunikation och skapar förutsättningar för alla behov.

Frågan är, vad behöver du? Är chatten smidigast – eller krävs ett mer formellt mejl? Föredrar du ett klassiskt telefonsamtal – eller vill du träffas för ett möte? Vi tror att ett flexibelt arbetssätt är lösningen för att hinna med. Med vår applikation får du tillgång till alla dina möten, konversationer och telefoni – samlat i din ficka. Låt dina konversationer ske gränslöst.

mobil_chatt

Om applikationen

Idag kommunicerar vi på fler sätt än bara genom telefoni.

Vi har skapat ett verktyg som sömlöst syr ihop hela företagets behov av kommunikation – i en och samma app.

Idag hittar du alla kommunikationsdelar som ni behöver för ett optimalt samarbete – det vill säga företagstelefoni, företagschatt och videosamtal – allt samlat i vår plattform.

Vad kan jag använda verktyget till?

Grunden i verktyget är en ruggigt stabil företagstelefoni. Det ska bara fungera. Som komplement till telefonin hittar du också företagschatt och konferens. Allt från samma verktyg – bara ett klick bort. Det ska vara enkelt att samarbeta med dina kollegor, kunder och leverantörer.

  • Företagstelefoni
  • Företagschatt
  • Konferens

Företagstelefoni, chatt
och videomöten

Vårt verktyg innehåller följande funktioner:

  • Företagstelefoni Det professionella verktyget för att hantera telefonin i ert företag. Skräddarsy den perfekta strukturen för det mest optimala verktyget. Upptäck hur värdefull telefonin är och vad den kan göra för er.
  • Företagschatt Ett enkelt och flexibelt sätt att kommunicera såväl internt med kollegor som externt med leverantörer, kunder eller partners.
  • Videomöte Ta det fysiska mötet – fast via telefon. Riv ned de geografiska barriärerna och upplev skillnaden med videomöten. Vi har byggt in videomötet så du alltid kan vara med. Varför inte aktivera skärmdelning också? Det ska vara enkelt. 
mobilvideo__skal_msk

Känner du igen dig?

Sälj, marknad eller kanske utveckling?

Vi skapar magin mellan kollegor och avdelningar. När du behöver starta upp ett nytt utvecklingsprojekt, anställda en ny kollega eller anordna nästa företagsevent så kan du enkelt starta upp dina projekt i vårt samarbetsverktyg.

Starta upp en ny kanal och bjud in de kollegor som du vill samarbeta med. Snabbt, enkelt och roligt!

Oavsett om det handlar om att uppnå en smidigare onboarding av en ny kollega eller att diskutera senaste budgetutfallet finns den perfekta kanalen för dig och ditt syfte.

Det ska vara enkelt att föra kollegor närmare varandra för att på ett roligare sätt skapa magi mellan avdelningarna.